fredag 14 oktober 2016

Orka

Gud så "pissed off" jag är nu! Ni vet ju att jag var så lycklig över mina nya vitvaror (som egentligen är "rostfriavaror"), som skulle komma idag. Förutsättningarna skulle vara klara, dvs ett nytt golv. Men si det gick inte, för inget nytt golv har lagts in än. Och anledningen till det är att när installatörerna kom för att riva bort de gamla, ja pluralis, golven (typ tre lager) så hittade man ett undergolv som var under ALL KRITIK! Det var ruttet på sina ställen. Installatörerna tackade för sig och gick! Där stod jag som ett fån. Fick ringa "golvföretaget" och de sa bara "we don't deal with the sub floor Mam, so you have to fix it and we'll be back". Ja men varför i helvete kallar man sig för Flooring company då kan man ju undra? Ska det rullas ut en röd matta för dem? JA, jag vet, jag skulle givetvis ha läst kontraktet OCH det finstilta. Floor och sub floor är visst olika saker. Golv som golv, tycker jag.

I alla fall så tar jag nu in tre olika bud för att fixa THE SUB FLOOR som troligtvis kommer att kosta mig mer än det nya golvet. De förra ägarna struntade i att göra det ordentligt och gömde skiten. Ser jag dem på gatan så ligger de illa till. Jag kommer nog att förvandlas till Trump och så börjar det ramla grodor ur min mun.

Idag jobbar jag hemifrån eftersom det kommer en sk "handyman" och kollar. Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun för han vill säkert byta ut det mesta i huset. Opening a can of worms...

Det här golvet hittade vi under två andra lager...

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Åh vad trist för er! Man undrar ju hur folk fungerar, lägga golv på golv...

Teija Flygar sa...

Voi helv.... kuustoista!!! Fy för de förra ägarna :(
Nå, ni får ju det fixat i alla fall...
Sköt om er <3

Malin sa...

Så himla tråkigt, men vanligt tror jag. Att vara husägare är tufft. Sjäva upptäckte vi just en rörläcka för andra eller tredje gångens som innebar att man måste göra hål i väggen för att laga. Rörmokaren kom. Det läcker fortfarande... suck. Samma med vårt nya tak som började läcka efter 5 år. Tre besök senare lyckades de äntligen laga, men då är ju innetaket förstört på det stället och det skall man själv fixa.

Hoppas det finns en bra lösning. Det kan ju hända att de tidigare ägarna inte heller visste om det om de inte var de som bodde där från början?

Annika sa...

Suck, fattar din frustration till fullo. Så knäppt
HOPPAS att det är löst nu!
USch så mkt onöd igt skit som kom fram iom detta.
Kramar!!