lördag 2 januari 2016

Det är inte kul med avsked

Ok, jag lovade att skriva om julledigheten och "trevligheter". Men just nu är jag bara ledsen. Idag åkte ett av barnen tillbaka till Sverige och mitt hjärta känns så tungt, så tungt. Det liksom värker. Kopplar jag in hjärnan, börjar tårarna rinna. Jag liksom förstår att nu har han åkt. Åkt till sitt hem. Imorgon åker det andra barnet tillbaka.

Min fina Albert!

6 kommentarer:

Anonym sa...

<3 <3 <3 Åååååhhhh Taina <3 <3 <3
Börjar ju själv gråta... Finaste Albert, tycker moster också!
I skrivande stund har Bella också åkt hem...måste kännas hjärtkrossande...tomt... Finaste Bella också <3
Kramar från Muminmamman <3

Desiree sa...

Åh förstår att det måste kännas jättetungt. Jag hoppas att ni får tillfälle att ses snart igen om inte allt för lång tid. Underbart att ni fick en härlig jul tillsammans hela familjen.
Kramar till dig och Gott Nytt År.

Annika sa...

USCH vad sorgligt. Förstår att det är tungt och jobbigt.
Så glad över att er jul var så fint och bra!
Men ack och o dessa vidriga avsked.
Kramar!

Anna sa...

Hej! :D Hittade din blogg och ville kommentera. Så skoj att hitta svenska bloggar, kommer absolut att läsa din blogg i fortsättningen! Jag bor själv i Avon, kom hit i december och jobbar som au pair. Jag är från Finland men jag pratar svenska som första språk. Det låter som att du också har finska släktband! :)
Hälsningar Anna

Anna sa...

Hej igen! Jag stannar åtminstone ett år, sedan har man som au pair möjlighet att förlänga sitt visum ytterligare ett år till. Man får stanna i samma familj, eller söka en ny familj. Hur långt från Avon bor ni?

Taina sa...

Anna

Jag bor i Simpan, eller Simsbury! Det är bara 10-15 minuter bara!