söndag 17 maj 2015

Denna helgen då?

Inget Svennebesök denna helg men fullt upp ändå. Fredagen började med "Talent Show" för Liisas del. Hon och kompisen, Bella, sjöng och de gjorde de så himla bra! Sedan hade jag gärna velat gå där ifrån om sanningen ska fram. Sitta där i tre timmar och titta på "andras ungar utan talang" är ingen höjdare. En fredag kväll. För visst är det väl så att man går dit för att titta på sitt eget barn och sedan får det vara liksom. Okej, en liten tjej på 5 år var sockersöt när hon sjöng. But that's it. Sedan var det ett par som dansade. Eller vad de nu gjorde. Gulligt om man är 3. Inte när man är 12.

Lördagen var det ju fotbollsmatch och när jag ändå är inne på skrytartagen så måste jag bara berätta att Liisa gjorde lagets enda mål!! Ja men hallå! Var det ont om fjärilar Liisa?

Pappa! Min pappa fyllde 75 år igår och jag fick vara med på ett hörn. Via Skype. Vi överraskade honom. Han visste nämligen inte att vi skulle "dyka upp". Bara så där. När han satt vid bordet så togs datorn fram och de bad honom titta och där var vi med hattar, glasögon och leksakstrumpeter och sjöng för fulla halsar! SÅ KUL! Sedan blev det snack med resten av tjocka släkten, så som syskon, syskonbarn, syskonbarnbarn, morbror, faster. Efter det var jag så "hög" på Skype så jag skypade på med Albert och hans flickvän Carolina. Också himla kul!

Det var en annan som fyllde år och skulle firas. Det var vår vän Bob. En kväll hos dem och det är ju alltid lika gott och kul.

Liisa och Bella klara. Och nervösa!
Det där ju gick bra, tjejer!

Fina pappa 75 år

En till jubilar. Bob. 

Här i sin nya campingstol med bord!

Dinner time!


Bob tyckte det tog så lång tid för Darlene att tända ljusen så han skulle ta en tupplur!
Idag blir det trädgårdsarbete. På med gröna handskar för gröna fingrar saknar jag.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Jätteduktigt av Liisa att både fixa bra talent show och göra fotbolls lagets ända mål. Liisa har många talanger helt klart. Har full förståelse för att man inte tycker det är superkul att sitta hela fredagskvällen och kolla in andras ungar.
Underbart att ni kunde vara med på ett hörn och fira din pappa även om ni inte kunde vara på plats så är ju skype nästan lika bra. Nästan som ni vore där. Hoppas din pappa fick en underbar födelsedag som han fick njuta av.
Maffig chokladtårta för Bob. Ha en bra dag i trädgården Taina.
Kram!

Anonym sa...

Fin-fina Taina och Liisa som var "med oss" denna dag den 16.5 <3 Pappa blev såååå överraskad och så förvånad över att det finns någonting som skype. Vi höll ju faktiskt på och skypade läääänge! Fin grej :) Ha,ha,haaa... gratta Bob i efterskott... han är ju faktiskt nästan släkt... han och Darlene följer med er i din blogg och det känns nästan som om jag känner dem ;))
Miss U Sis and all of U <3

Anonym sa...

Glömde ju berömma Liisa igen för flera talangfulla händelser, DUKTIGA DU LIISA <3 Hälsa henne så mycket att moster Teija är sååå stolt!
Kramisar <3

Annika sa...

Heja Liisa!
Såg ju bilderna på FB!
Tror du har en blivande BFA Acting Grad där :-)
Ja, talent shows kan ju vara smått prövande, speciellt om vem som helst går fram. Vissa ÄR duktiga, verkligen. men det kanske är någon som borde avstå.
HAHA.
Grattis till din pappa. Han och min mamma o min svärfar är jämngamla. Årsbarn.
Kramar!!