söndag 7 september 2014

Höst?

Skulle inte tro det. Trots att vi har passerat Labor Day som är den sista officiella dagen för sommaren, så har hösten inte visat sig än. Kanske lite, för vi börjar få en del löv på marken. Men temperaturmässigt så är vi låååångt från höstväder eftersom det legat över 30 grader ett tag nu och så lägger vi på den där "filtkänslan" på det så kan ni ju föreställa er hur det känns. Varmt, fuktigt och kladdigt. Ska inte klaga. Inte klaga. Vi kommer att få en kall vinter. Sägs det. Det är väl något troll som spanat in rönnbär, eller vad det nu är de kollar på här i Amerikat.

Det har nu gått 3 veckor sedan Isabella for tillbaka till Sverige. Fy fan vad jobbigt det var! Det var så mysigt att ha henne här. Hon umgicks en del med sina kompisar också och det var ju kul att de håller kontakten än. Ibland kunde jag bli lite "orolig" när hon inte kom hem i tid, hahahaha! Hon är snart 22.

Min fina Bella

Min fina Liisa

Väntar på kompisen C

Blondinerna

Förutom Bella så har vi haft ytterligare ett besök. Nämligen av Saltis och hennes helt underbara familj! De kom hit över Labor helgen och vi hängde mest här hemmavid förutom utflykten till Old Sturbridge Village. 

Tänk vad den här bloggvärlden är kul. Jag har fått träffa så många nya vänner. Vänner som jag aldrig hade träffat om jag inte hade börjat blogga! Scary!

Saltis träffade jag första gången 2009 och då var E bara en lite bebis och Liisa lika gammal som E är nu. Vi klickar verkligen, Saltis och jag. Inte bara vi utan även barnen och gubsen trivs i varandras sällskap. Nu hoppas vi att de kommer snart tillbaka.

Inte bara Mats har koll på vad Jonas lagar. Även hunden tycks vilja vara med.

Här äts det i omgångar.
Banken i Sturbridge Village

Nä men Anna, de där pengarna kan du inte ta!

Att förflytta sig tillbaka i tiden är ganska kul faktiskt!

Så här lektes det förr. Inga datorer precis.
Tycker han såg lite otäck ut där han stod med sin yxa. Framför små barn.

Japp, så här kul hade vi!

Vi turades om att hålla i denhär gobiten!
Har mer bilder på Instagram som visade sig vara enklare (och snabbare) när det gällde att fota "ögonblicksbilder".

Just det, Jonas fyllde år i veckan.


Hos Bob och Darlene. Såklart.

Ja men börjar man bli stor eller?Gänget!
Nu ska det grillas! Pöss på er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, äntligen ett inlägg! Du är bara för fenomenal med alla fina foton i alla möjliga situationer och tillfällen samt alla fina människor <3 Längtar nog såååå efter er alla. Kan förstå att det var tungt då Bella åkte tillbaka till sverige. Dina "blondiner" är ju bara så underbara och vackra <3 Så även deras mor, min lillasyster; lika vacker och energisk. Ok då, Jonas får också "plus i kanten" och många varma Grattiskramar i efterskott! Tänk att ni har så otroligt varmt ännu. Här har vi i och för sig haft ganska hyggligt väder vi också. Skogen kryllar av svampar och lingon så vi plockar allt vad vi hinner. Allt väl här och jag sänder er alla varma kramar <3

Desiree sa...

Förstår att det var jobbigt när Bella behövde åka tillbaka. Kul att hon håller kontakten med kompisarna i USA och att de just får möjlighet att ses så här med jämna mellanrum.

Kul med besök av Saltis med familj nu även med ny liten supersöt familjemedlemm. Han är så söt! Kul att Ella och Liisa går så fint ihop och ser ut att ha haft riktigt kul ihop. Har ju förstås sett många av bilderna på Insta men kul att få höra lite mer. Stort grattis igen till Jonas i efterskott. Här har vi faktiskt fått sommar igen. Vi hade en usel sommar så det är bara skönt med lite gött väder nu, sol och 27 grader idag.
Kram!

Annika sa...

KUL med inlägg och bildbomb!!!
Jamen ja, kan verkligen förstå att det var så sorgligt när Bella for. USCH!!
Men bra att hon dyker upp titt som tätt.
Jättekul med Saltisbesöket!!
Såg ju mkt via Insta och FB!!
Roligt!!
Kan tro att ni snackade järnet!! HIHI!!
Så fina bilder av er alla!!
Grattis till Jonas!!
KRAMAR!!!

HeLena sa...

Härliga bilder!
Jo, vinter lär det ju bli även om vädret är knasigt just nu.
Ha de skönt!
kram