fredag 4 oktober 2013

Saknar

Åh vad jag saknar bloggvärlden. När jag hinner tänka på den alltså. Dagarna, veckorna rusar fram i hiskelig fart. Håret står rakt ut där bak. Konstigt, men jag hinner med det mesta ändå trots att jag jobbar en hel del. Jag hinner äta, umgås med familj och vänner, träna och gå på toa. Det jag har prioriterat bort är just bloggen och det gör lite ont faktiskt. Få se om jag kommer in i flowet igen. När allt lugnat ned sig vill säga.

Jag tror de flesta känner igen sig när det gäller nytt jobb. Speciellt om det är nytt jobb i ett nytt företag! Ingen du känner och du ska börja nätverka. Igen. Nu har det gått 3 veckor och jag har fått SÅ många nya kollegor, vänner och annat smått. Euhum, rötägg finns överallt.

Vet ni vad? På söndag drar jag till Svedala!!! Japp, då ska det träffas kunder och gå på utbildning. Jag som trodde jag var färdigutbildad men si det var jag visst inte. En kund ska nämligen "sätta mig på prov"då jag blir ansvarig för frisläppande av deras produkter. Det gäller att veta vad jag skriver på med andra ord.

Nä nu är det dags att dra till jobbet. Det är mörkt ute när jag susar fram på vägen.

Ha en riktigt skön helg, ni som fortfarande kikar in här.

5 kommentarer:

Annika sa...

OCH jag saknar di i bloggvärlden.
Men förstår ju verkligen att du har fullt upp.
Trevligt med lite updatering.
Kul med Sverigeresa.
Vart ska du? Sthlm?
Najs.
Jag tror ditt prov går bra.
TREVLIG helg.
Kramar!!

Anna, Fair and True sa...

Sa det ar ett foretag som jobbar mot Sverige/Norden?

eastcoastmom sa...

Saknar dig också! MEN jag tror att du måste tänka i mindre skala vad gäller bloggandet, kortare inlägg funkar finfint!

Desiree sa...

Jag förstår att du har fullt upp Taina. Vi saknar dig också men som sagt det är fullt förståligt att du inte hinner med bloggen lika mycket. Kul att följa dig via instagram och FB också. Jag beundrar dig för att du hinner med så himla mycket! Jag vet ingen som fixar att ha så många järn i elden som du gör. Jag hade inte fixat det. Det är kul att du trivs så himla bra på nya jobbet och företaget. Men visst är det så att det är extra intensivt första månaderna på ett nytt jobb med allt nytt man ska lära sig.
Ha en trevlig resa till Svedala. Det är ju toppen att du faktiskt kan kombinera business och pleasure på det sättet och få några dagar i Svedala utan att behöva ta semester.
Kram och trevlig helg samt trevlig resa.

alegni sa...

Jobbar du alltså utanför hemmet nu? Hur känns det efter alla år hemma? Jag extraknäckade på begravningsbyrån i vintras, men det kändes mycket märkligt att bli tvungen att klä upp sig lite och åka ut för att träffa folk ansikte mot ansikte...
Trevlig resa! Kram