onsdag 15 maj 2013

Somnat?

Det kan man ju undra, dvs om jag har somnat eller bara tagit en MEGA POWER NAP? Långt ifrån kan jag meddela er.

För drygt två veckor sedan fick jag ett besked som jag inte ville ha. Tillvaron har skakats om. Och nej, det är inget fysiskt fel på mig. Men däremot har det resulterat i psykisk press som heter duga. Tänker inte gå in på detaljer här, då jag inte riktigt vet vilka som läser min blogg.

Jag är arg, ledsen och besviken. Men si där tar det slut. För NU ska jag upp till bevis och skaka om så det hörs i hela universum. Skaka, det kan jag. Om inte annat så rumpan från alla Zumba klasser jag deltagit i.

Vi satt och skojade en kompis och jag om att tillverka en kalender a la Calender Girls och den sista bilden skulle vara en bild från en kopieringsapparat. Som vi suttit på! Den ni! Vem som skulle få kalendern behåller jag för mig själv.

Finnen i mig tar över när det händer lite saker runtomkring mig. Ingen idé att sätta sig ned och gråta och gräva ned sig. För DET hjälper ju ingen. Nä, spotta i nävarna, dra ut hornen i pannan och skjut ut hakan! Sedan kan man ju lägga till med en bredbent gångstil också. Ös på liksom!

Förutom det här orosmolnet, så har det givetvis funnits glädjestunder. Ta morsdagen till exempel. Så uppskattad jag är av mina nära och kära så hjärtat tar ett extra skutt. Fick till och med en present av Bob. Hahahahaha!

Jag fick frukost på sängen, en poesibok, skriven av Liisa själv, blommor, tid för ett långpass med kompis M, lunch med M och våra flickor (med vin MITT PÅ DAGEN) som sedan avslutades med middag hos Bob och Darlene. Lovely!

Vi tar lite bilder på det?
Fina Liisa!


Darlene är som en mormor/farmor/extra mamma åt Liisa.!

Kolla snedstilen på mitt huvud. Ungefär som om den skulle vara ur led...
Liisa och Darlene studerar Liisas senaste bok. Darlene är journalist och älskar allt Liisa skriver

Typisk "Bob-bild"

De har bestämt sig för att klä sig lika någon dag. A girl thing, liksom.
Det här fick jag av Bob, som tycker jag ska odla lite mer i grönsakslandet.

Nä nu är hornen framme igen, likaså har hakan skjutits fram så nu är det lika bra att smida medan järnet är varmt...

8 kommentarer:

alegni sa...

Håller tummarna att allt ordnar upp sig på nästa sätt. Och kom ihåg att du inte heter Sisu-Taina för intet.
Fin är hon, flickan er!
Kram
Ingela

Malin sa...

Vilken härlig attityd Taina! Det är inte lätt när något negativt och oväntat händer. Vi hamnade själva i en sådan situation för någon vecka sedan och det är STRESSIGT. Man VET ju att man bör tänka positivt osv. men det är som sagt lättare sagt än gjort ibland. Njut av din fina familj.
KRAM

Annika sa...

Ska maila dig senare idag.
Du har rätt attityd.
Precis, du är starka finska SISU-Taina och det går igenom i allt.
KRAM!!!!

Desiree sa...

Håller också tummarna för att det ordnar sig. Tråkigt med det som hänt även om jag inte är insatt. Men du är en tuff fighter Taina och jag är säker på att du kommer att både skaka om och se till att saker och ting faller på plats. Glad att du fick njuta av en fin morsdag.
En stor styrke kram till dig.

Saltistjejen sa...

Taina, du är bara BÄST!!!
Jag håller på dig! Det vet du. Önskar det fanns mer jag kunde göra för att hjälpa dig... :-/
Jag tror ändå att det kommer ordna sig på ett bra sätt. Din attityd, din personlighet, din erfarenhet allt är ju ett recept på ett vinnarkoncept! :-)
Och vilken fin Mors Dag du fick! Härligt! Liisas bok var ju hur fin som helst och då har jag ju bara sett framsidan! :-)
KRAAAAAM!!!

Lotta i USA sa...

Ja, du är BÄST! Det här fixar sig. Vi håller på dig och om det är någon som inte sätter sig och låter vattnet flyta förbi så är det du.

Underbar morsdag du fick!

Love you!

Lotta

Marre sa...

Kör, kör, köööööööör! Och visa dem vem de bjudit upp till dans, he, he...... :)

Anette sa...

Här kommer jag med lite sent men nu skickar jag styrkekramar till dig!! Vad det nu är som händer så vet jag att du kommer klara det!!
Kramar!