fredag 13 april 2012

Börjar ta form?

Det nya hemmet, börjar det ta form? Skulle inte tro det. Mina ambitioner att flytta långsamt och strukturerat for all världens väg. Det har blivit paniklådor med diverse innehåll, som inte ska vara i samma rum ens. Det har blivit snabba ryck att "Nu drar vi" och så har något bara åkt med utan en tanke på om jag skulle behöva det i det gamla huset. Det kanske blir så när vi båda jobbar, tränar och ska umgås med en 8-åring som pratar hål i huvudet på en med alla sina berättelser. Däremellan ska vi försöka få i oss mat och för att DET ska fungera ska det handlas och ni vet, ett ständigt ekorrhjul. Ibland får man sänka ambitionerna har jag märkt.

På söndag drar Jonas till Argentina och under veckan SKA jag försöka vara något mer organiserad och följa min lista som mer ser ut som en teckning, ritad av en schimpans med tanke på all kludd.

Men en dag ska det bli klart. En dag.

Dino försöker hjälpa till så gott han kan. Vad sägs om ett par vinterjackor i köket? Bra planering?

Liisa har intagit en mer laid back still mitt i flytten. Tack för den du!

Det är visst jul i det nya huset också med tanke på mina sittdynor? Jaja den närmar sig snabbare än vi tror så det kanske är lika bra att låta dem vara kvar.

Vad pågår ute då? Jo där har Jonas, skogshuggaren, tagit itu med veden. Gud så manligt DET lät då. Kolla vagnen!!

Nä gott folk, nu hoppas jag ni får en bra helg! Det ska jag ha. Ja så gott det går då.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Usch jag avundas dig inte med det där kaoset man har i början då man precis flyttat. Det blir ju så varje gång man flyttar men det positiva är ju att det ganska snabbt blir bättre när man väl hugger tag i det och sedan blir det ju bara bättre och bättre. Jag tror att det till och med kan underlätta att Jonas är borta några dagar, då kan du får kör i DIN takt och DIN ordning.
En sådan där kärra som Jonas har veden på lånade vi av våra grannar i AL då vi flyttade från huset till lägenheten. Det funkade väldigt bra att flytta möbler och kartonger med den. Antar att Jonas ska fylla vedboden som man ser skymta på bilden så att ni ska ha ved så att det räcker till öppna spisen resten av året :-)
Take Care och simma lugnt (ja så lugnt som det går).

Kram
Desiree

Lotta sa...

Haha, det här blir finfint! Ni får ordning på allt tillslut. Och julen är snart här igen så ;)

Gillar Liisas stil!!! Man ska inte stressa :-)

Ha en bra helg, ta ett glas vin eller två. En kartong i taget.

Kram!!

Annika sa...

Behåll julen du :)
Varför hiva ut den nu när den ändå är inne i huset. Snart är vi där igen :-)
Förstår dock om du stressar på. Man vill ju se en ände på kaoset, så är det.
Men jag hoppas ändå att helgen ska bli fin för er!!
Säger som Lotta, ta ett glas vin eller två.
Kramar!

Katarina sa...

Oj, då..Att J. orkar tänka på veden mitt i flytt ruschen. Men ni kommer att få det fint och iordning såsmåningom,, sedan blir det mysigt med en brasa! Lycka till där borta! Kram