onsdag 21 juli 2010

Dags att packa igen

Jahapp, då var det dags att ta fram väskor igen och börja packa. Imorgon åker jag och Minstingen till Finland! Maken stannar kvar och jobbar och Tonårsdottern är i Sverige och kommer till Finland på måndag.

Planen vi hade om en försenad 70-års fest för pappa är inställd. Han ska nämligen opereras till veckan. Det är hjärtat igen. Stackars pappa. Jag vet att han är nervös och vem är inte det när det gäller hjärtat. Nu får vi bara hoppas på att han är stark nog inför operationen. Värmen har ju inte gjort det bättre precis.

Minstingen och jag åker till min syster i Malax i Österbotten. Avståndet till Pori, där pappa bor är ca 19 mil. Det blir nog en dagstripp dit, trots att vi hade sagt att det inte blir några större förflyttningar under veckan. Men jag vill ju så gärna träffa far. Speciellt nu.

Vad som också står på schemat är en BLOGGTRÄFF den 26 juli! Kan inte riktigt fatta att jag nu ska få träffa personerna som står bakom följande bloggar ; Livet på stranden, Life of Jemaya, alegni in office, Life in the suburb! Helt otroligt måste jag säga. I skrivande stund håller vi på att planera var och vilken tid. Platsen blir Malax som det ser ut nu, vilket är bra för min del. Egoistisk som man är, men jag har ingen egen bil att ta mig runt med och sedan vill jag minimera resandet.

Nu ska jag sätta igång med operation kolla-vad-som-ska-med och sedan slänga i det i ett par resväskor. Nu har ju även SAS infört max en väska per passagerare så ingen extra för shopping här inte. Jag får väl se till att ha mycket luft i väskorna. Tonårsdotterns väska tycks vara sprängfylld fick jag besked om här om dagen när hon ringde. Hm, ska hon få betala själv för eventuell övervikt? Är jag en schysst mor då?

Slurp, en kopp kaffe till och sen så!

Hepp!

11 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Iiiih!! Så nu bär det iväg då! Härligt!! Hoppas bara att din pappa blir bättre efter operationen. Jag förstår verkligena tt han inte mått så bra nder den här värmeböljan.
Kul med bloggträffar också!!!! Du MÅSTE verkligen hälsa både Annika och Jémaya från mig!!! Det är väl de bloggarna jag läser regelbundet av de du sak träffa.
Suuuuperkramar!!!

Amy sa...

Kul med bloggträff! Att träffa personerna som man redan tycker man känner. Hoppas du har det underbart roligt.
Hoppas också din pappa klarar operationen som han ska och blir kry snabbt.
Ha det så bra "hemma" nu. =)

alegni sa...

så trist att din pappa är krasslig, hoppas operationen går bra.
samtidigt ska det så HIMLA roligt att träffa både dig och annika! ni hade gärna fått komma till oss allihopa, men om du inte har tillgång till bil, är ju malax det bästa alternativet.
see you monday (tänk att man kan skriva så!)!
flyg försiktigt! kraaam

Desiree sa...

Ha en trevlig resa och en skön semster i Finland. Jättekul med bloggträff också. Hopps att allt går bra med din pappas operation och att ni kan fira honom ordentligt efteråt. Helt sjukt att man bara får ha en väska. Vi kommer dock att ha två då vi flyttar hem nu. Kan ju inte leva med bara en resväska i väntan på att kontainern kommer 6 veckor senare.

Ha en underbar vistelse som sagt i Finland.
KRam!

Pettas sa...

Lycka till Taina, med allting och ha det riktigt skönt.
Kram
Karin

Suzesan sa...

Åhh ha nu en bra resa och semester Taina.

Många hjärtan som fått ta stryk i värmen. Nu önskar jag din far en bra operation och snabb tillfrisknad. De är så duktiga på hjärtan nuförtiden så det kommer gå bra.

KUL med bloggträff.

Du är schysst mor oavsett;)

Kramar
/Susanne

Marianne sa...

Men stackars din far! Hoppas nu att det går riktigt bra för honom så att han blir frisk och kry och pigg igen! Skönt att det är hyfsat nära - i jämförelse.

KUL att du åker nu! Och att du ska få träffa så många! Kommer du till Kairo också? Inte? : (

: )

HA EN JÄTTEBRA RESA!
Kramar!

HeLena sa...

Jag håller tummarna för far, att allt går så bra det kan!
Och jag hoppas innerligt att ni får en underbar tid i Finland och hälsa alla vid bloggträffen och ge Annika en kram från mig!!
Må så bäst och ha det bra!
Varmaste kramar!!

Anonym sa...

vi ses på måndag!!!!!! Flyg lugnt!

StrandMamman

Petra H sa...

Jättekul med bloggträff, snacka om rejäl en med FEM bloggerskor!!
Håller tummarna för din far och att du även får träffa honom. 19 mil är inte så långt om man inte ses så ofta.
Ha en härlig semester och njuuut av nordisk sommar! Kram!

Anna, Fair and True sa...

Såg fotot från bloggträffen. Du såg spexig ut som vanligt :) Hoppas din pappas operation går bra!