torsdag 22 augusti 2019

Baby Shower på distans

Nu har ju Baby Shower blivit ganska vanligt i Sverige också. Tyckte lite synd om Bella i förra veckan då inget hade ordnats för henne. Så vad gjorde jag? Tog kontrollen och organiserade det hela från andra sidan pölen. Kontaktade fästmannen. Bellas alltså. Jag har ju "bara" en man och det där med att vara fäst har nog övergått till till något annat. Men nu var det ju inte DET jag skulle babbla om utan tillbaka till ämnet. Skärpning Taina!

I alla fall så berättade jag för fästmannen var han skulle gå för att hämta ut baby shower dekorationer och presenter. Jag hade beställt (och betalat). Han fixade så att de kunde vara hemma hos sina föräldrar, dvs hos min bästa väninna som tillika är Bellas gudmor...sug på den ni!

Efter vi hade fixat prylarna, plats, dag och tid, gällde det att jaga hennes vänner. Prisa Facebook för sådana som jag som inte har dessa mer moderna plattformar. Lyckades få tag i tre av hennes barndomskompisar från det hon var 3-4 år och som hon träffar än idag. De har själva barn, jobb och ett busy liv så de blev jätteglada över min "spark-i-baken-fixa-baby-shower" grej. Dessutom fick jag tag i Bellas goda vän som hon hängt med sedan 8an innan vi flyttade till USA.

När väl dagen kom, lurade fästmannen Bella med att de skulle "bara" hem till hans föräldrar på middag så som de brukar göra ibland. Och gissa om hon blev förvånad? Jag och Liisa fick vara med live och att se Bella som aldrig ber om något, denna försynta tjej, gråta och bli så lycklig var underbart att se.

Idag är dagen då lillen skulle ha anlänt men han tycks vilja stanna kvar ett tag till. Jag går på nålar!













De finaste vännerna!

Älskade Bella!

2 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Din älskade Bella har en mamma som inte går av för hackor precis. Så roligt att du fixade/delegerade till en babyshower utan hennes vetskap och att hon tog det med så stor glädje, så tårarna rann.
En pojke blir det, ser jag, haha...det går ju inte att ta miste på.
Ljusblått för pojkar, ljusrött för flickor tycks fortfarande gälla.
Mycket vackert dukat också.
Lycka till nu Taina, där du går på nålar. Jag har full förståelse för det, fick själv värkar när det var dags för min dotter att få sina pojkar. Pust, nästan värre än att föda själv.

Susjos sa...

Men du är ju bara bäst! Vilken lycka att få ha dej som mamma!! Så kul att Bella blev så glad. Ja, det är ju vanligt med Baby shower i Sverige nu också ;-D
Minns när jag var och hälsade på min kompis i Californien 1988, och hamnade på en baby shower, jag fattade ingenting!! Haha!!

Förstår att du också går "i väntans tider", än kan det ju dröja några dagar....
Kram på dej!