onsdag 17 april 2019

Quills

Tack snälla ni för era gulliga kommentarer nedan! Som ni ser så har jag lite svårt att hålla igång bloggen regelbundet och jag vill verkligen inte lägga av. Det får bli lite hackigt ett tag eftersom det är en hel del som sker just nu. Jobb och privat. Allt går om man bara vill.

Bland annat så görs det organisationsförändringar och att få vara delaktig i det och påverka andras "öde" är inte alltid det roligaste som finns. Men det finns också mycket kul i det hela och att få forma en spännande framtid. Men mycket kvarstår och en hel del resor på det. Snart dags för Sverige, England och Dallas. Snark.

Nu till en ny erfarenhet och ett nytt möte. Med ett PIGGSVIN! Nu var det inte jag som stötte på det lilla "odjuret" och ni kan ju bara gissa vem som var mest intresserad av gästen. Precis! Dino.

Om han har lärt sig en läxa? Enligt veterinären, nej. Han kommer att gå fram till "gästen" igen för hundar är hundar. Suck

Syns inte så tydligt men det blev ca 30-40 taggar (quills)!

3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Stackars stackars Dino!!! Hade han ont?

Taina sa...

eastcoastmom
Han var faktiskt ganska cool. Först sprang han omkring och försökte gnugga nosen mot golvet och bröt av vissa taggar, men under bilfärden till veterinären satt han lugnt i bilen och flåsade lite. Nu går han på antibiotika.

Pettas sa...

Herreminje Taina, jag trodde att du hade pyntat Dino! (förlåt!) Sen förstod jag...Stackarn. Skönt att det finns veterinärer och antibiotika.