söndag 12 juni 2016

Uberstressad

Jag men då är man så där smått stressad igen då. Snart semester och miljoner saker som ska göras både hemma som på jobbet. Dessutom var jag på en bizniss resa i veckan, nämligen i Sverige av alla ställen. Kom dit på självaste nationaldagen. Det ni! Och så missade jag Liisas skolavslutning, tyvärr.

Nä, jag hann inte åka runt och hälsa på släkt och vänner när jag var i Sverige. Var upptagen från tidiga morgon till kväll. Så är det ibland.

Väl hemma fredag kväll kom den där innan-semester-stressen. Men det får gå. Finns inga alternativ. Dessutom så har jag en hel del annat på gång som tar upp mycket av mina tankar just nu. All good, men ändå lite jobbigt att det måste hända just nu.

Innan Liisas skolavslutning så har det ju inte bara varit en aktivitet utan miljoner aktiviteter så som volontärsarbete, pool party, mud run osv. Fattar inte hur de orkar planera allt detta. The soccer moms. Ibland undrar jag om de gör det för att jävlas med oss arbetande mammor/pappor så vi ska få dåligt samvete. Ja, för det kommer hem lappar där de undrar om vi kan ställa upp som "chaperons". Under dagtid. Vad fan är det? Jag jobbar ju! Grrrr.

Ok, nu ska jag inte gnälla. Det är söndag. Plantor ska ned i landet. Tvätten tvättas. Gräsmattan klippas. Träning? Det gjorde jag klockan 6 imorse. För SÅ duktig är jag. Eller inte. Men jag måste planera in mina pass noga. Jonas och jag tränar ihop på morgnarna. Vi springer och sedan lägger vi fram alla våra "gears" på uppfarten och kör järnet. Getting strong!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och slappa. Men vi tar lite bilder först.

Kids Mud Run:

Liisa och Olivia rena innan loppet

Hjälps åt med nummerlappen.


Loppet hölls på den lokala vingården. Nej, barnen bjöds inte på vin.

Före loppet.Det fanns tunga moment i loppet så som att bära en tung sandsäck.

Skolavslutning! Här med Olivia, Kirsten och Katherine. De bästa vännerna!


Min fina tjej som till hösten börjar på Middle school!!

Och så måste jag visa Liisas senaste leksak. Hon har ju sin egen stil, den här damen. Så när vi gick förbi denna skönhet på affären så sa hon bara, "That's my vintage bike!"


3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Din tjej såg ju ut att ha kul även om inte du kunde vara där!
Och den där cykeln, verkligen fin.

Desiree sa...

Underbara bilder fran Liisas skolavslutning. Hon ser sa lycklig och fin ut tillsammans med sina kompisar. Kul lopp med de dar extra momenten som att bara sandsack, wow! Snygg cykel Liisa fatt ocksa. En akta skon cruiser bike.
Hoppas det blir battre med stressen sa att du kan fa njuta av din semester nar den val kommer.
Kram!

Annika sa...

Ja, hon ser verkligen lycklig ut!
Härligt.
Ja, jag såg att du varit hemma i Sve en snabbis på insta.
Hoppas stressen lägger sig.
Skönt att skolan är slut iaf.
Visst skulle ni åka till Finland i sommar?
Kramar!