tisdag 11 augusti 2015

Skitkul

Precis! Ibland har jag skitkul. Som idag. Åker till Hartford Stage Theater med Liisa. Har magknip på vägen in till Hartford. Började liksom åla mig i bilen för det kändes verkligen som om jag skulle "göra i brallan". Lite panikkänsla när vi äntligen kom fram.

Väl inne slängde jag av Liisa, rusade in på toaletten (som egentligen var stängd pga nybonat golv) och kastade mig över toalettstolen. Jag hann!

Satte mig i bilen igen för att köra till jobbet. Men det gick inte så bra. Efter några minuter var det samma visa igen. Dividerade med mig själv om jag skulle ut på motorvägen, men insåg att det var ingen bra ide. Såg rubriken i huvudet; "50 year old woman pooped her pants in the car on I-91 and created a massive crash and a smell over entire Hartford". Nä, några sådana rubriker ville jag inte bidra med.

Vände och åkte hem.

Har trampat upp ett dike mellan sängen och toaletten. Just sayin'.


5 kommentarer:

Annika sa...

Oj då, stackars dig. TUR att det inte hände i bilen då...
HAHA.
Går Liisa på camp på Hartford Stage? KUL. Gillar den teatern.
Och du, dina bilder från Thousand Island ser helt underbara ut. Vilket ställe. DET skulle jag gilla. Fantastiskt läge på huset.
Nu är jag tillbaka i USA igen. Bloggar igen.
Kul att vara tillbaka på din blogg igen.
Kramar!!

Desiree sa...

Stackare. Vad trist att du mar daligt. Hoppas du kryar pa dig snart.
Kram!

Channal sa...

Vilken mardröm!! Har haft samma problem på stan och överallt kostade det en femma för att gå på toa och jag hade inga kontanter. Det var akut och jag fick en femma av en tjej i en butik!! Fy Fabian alltså!! Inte kul!!

Kram Anna

Mrs Clapper sa...

Åh stackare!! Jag fick stanna längs en stor väg en gång och sätta mig i en dunge. Förnedringen alltså!

Malin sa...

Hoppas du mår bättre!