söndag 26 april 2015

Fotbollssäsongen är igång igen

Då var den igång igen. Fotbollssäsongen i Simpan. Liisa spelar i "Farmington Valley" ligan. Det tränas två ggr i veckan och match på lördagar. Som nämnts tidigare så är ju inte Liisa någon Zlatan precis. Hon är mer av en "Butterfly Girl". Men något har ändå hänt. Hon är snabbare. Hon är mer fokuserad. Aggressivare. Och hon passar bollen till en medspelare. Inte bara rakt ut utan tanke.

Gårdagens match mot Farmington var en fröjd att titta på. Simpan tjejerna rent ut sagt krossade motståndarlaget. Och Liisa. Hon var med i spelet på ett sätt jag inte sett förut. Kan vara en engångsföreteelse. Kanske går hon tillbaka till att berätta roliga historier mitt i matchen. Kanske spanar hon efter fjärilar i nästa match? Men vi koncentrerar oss på nuet. För NU var hon MED i spelet.

Här nedan har ni en stilstudie. Hennes klädstil? Go figure! Det är ju trots allt Liisa vi snackar om...

Hon ska in på plan efter byte. Fokuserad.

Ja men hallå, hon är ju där bollen är. Måste vara få fjärilar i år.

Hon springer snabbt!

Igen! Hon och bollen är nära!

Det var något med den där blicken igår.

Beredd!

Slänger en blick på motståndarna med evil eye?

Jag hoppas hon jagar bollen här och inte domaren.

Hon är till och med nära målet!!

Hela tiden i rörelse.
Hoppas det håller i sig nu. Man vet aldrig.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Jag älskar att Liisa kör och vågar köra med sin egna speciell stil. Hon är super cool. Nog syns det att hon är både snabb och fokuserad. Kanske blir hon en Zlatan någon dag. Men det är ju ändå inte så viktigt utan att hon har kul, får umgås med vänner, får vara del av laget och får njuta av att röra sig utomhus.
Kramar!

eastcoastmom sa...

Om hon har kul, toppen! Gillar verkligen hennes fashion stil!

Anonym sa...

HEEEEJA LIISA!!! Vilken sisu hon verkar ha och så fokuserad blick som du själv beskriver det, helt fantastiskt :)
Ha, ha, haaa...kanske lite fjärilar i år...kanske det kanske ;)
Liisa har ju tränat mycket annat;slalom och teater och säkerligen fått skinn på näsan, mera självförtroende, trots att hon inte saknat det tidigare! Moster tycker i alla fall att stilen hennes påminner om Zlatans :))
Ha,ha,haaa...kom att tänka på en kvinnlig lärare som skulle vikariera en gympalärare under en fotbollsmatch...efter första halvlek frågar hon den manliga gympaläraren vems lag han spelar i som springer på plan med en svart-vit randig tröja???!!! GO LIISA, GO FOR IT!
Kramar till er alla <3