lördag 14 mars 2015

Gott och blandat

Ja vad ska jag kalla en rubrik för när det finns så mycket att skriva om? Anledningen är ju att jag skriver så sällan, kanske? Hm, tål att tänkas på.

I alla fall så har gipset tagits bort. Skönt! Odören när den togs bort var inte den bästa parfymlukten precis. Ja ja, nu ser jag bara framemot att få kunna använda handen normalt. För normal är den inte än. Ingen crossfit på bra länge, enligt farbror doktorn. Men jag har ju min löpning och det kommer jag långt på. Få se om jag fortsätter med crossfit i höst eller inte.

Förra helgen var en riktig social helg i den Olssonska familjen. Fredagen var vi ute på en lokal restaurang/pub med nyfunna vänner. Mycket trevligt och mycket sent...Lördagen spenderades i backen. Kvällen däremot blev det middag hemma med gamla vänner. Söndagen spenderades i backen den med och avslutades på ett bryggeri med våra fina skidvänner från NJ. En helg som inte gav många minuter av återhämtning. Men så ska det ju vara. Vi hinner återhämta oss när vi är "six feet under", eller?

Veckan har varit crazy rent ut sagt! Det har varit strategiplaner, utvecklingssamtal, löneförhandlingar och så normalt jobb på det.

Nu är det helg igen. Och vet ni? Inga planer!! Woop, woop! Liisa ska på kalas imorgon. That's it, liksom. Det e gött att leva. Ja, Jonas jobbar såklart. Och jag ska träna såklart. Men det hör ju till vardagen.

Just det! Igår damp det ned ett brev till Liisa. Ni som läser Saltis blogg, har säkert läst hur hon berättar om det här med utmärkelser osv. Nu var det Liisas tur. Inte för att hon gjort en Albert Einstein eftersom den sidan av hjärnan är liksom inte alltid prioriterad hos henne. Hon är ju den konstnärliga typen. Teater och konst.

Ett av Liisas "alster" har valts ut och kommer att pryda väggarna på Simsbury Board of Educations Offices. Vi är inbjudna med några andra familjer, vars barns alster också skall pryda väggarna, för att skåda konstverket. Jag vet inte ens vad som valts ut! Men stolt är jag. För några år sedan valdes ju ett av Liisas teckningar till att bli vykort här i Simpan. Proud Mama!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och svamla. Nu ska det tränas, ut och handla lite och kanske åker någon hare fram. För det är väl påsk snart? Jag tog undan en av julgranarna förra helgen. Bara för att undvika att påskharen lägger äggen under granen!!!

Jag i min skidutstyrsel. 

Liisa visar mig vägen ned. Den här backen tycker hon är "löjlig" Jag har fullt sjå att ta mig ned dock...

Jag sitter gärna här och filosoferar.

Vintern tycks ge med sig. Det som göms i snö kommer fram i tö.

Japp, nu står den på vinden, så påskharen slipper bli konfunderad!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig lillsyrran <3
Gott&Blandat minnsann ;) Ljuvliga foton igen...de säger mer än tusen ord. Ha,haaa...julgranen äntligen iväg innan påsken. Så nu är gipset borta och jag har totalt missat att du blev gipsad??!! Nå, nu är du på G igen, antar jag. Liisa, oh my Liisa <3 Hon fortsätter med att "ploga sig fram"...med skidor, med konst och teater, fotboll samt allt annat hon är engagerad i. Hälsa Liisa från moster, som tycker att Liisa är världens coolaste och gulligaste unge <3 <3 <3 Du och Jonas har ju alltid varit aktiva med ALLT och så tycks ni fortsätta livet med. Energiska och målmedvetna. Sociala människor som alltid har goda vänner och hinner umgås även med dem. Beundransvärt. Varma och kära hälsningar till fina familjen Olsson <3

Charlie sa ... sa...

Haha, härligt att läsa Taina!! Som det ska vara. Full rulle, och jag är glad att vi inte är ensamma om att ligger efter när det gäller julprylarna ;)

Skönt att gipset är borta! Minns hur det var när mitt gips rök när jag brytit benet.

Heja Liisa!! Grattis till den fina utmärkelsen. SÅ duktig hon är!!!

KRAM och nu järnspikar får vi ses snart!!!!!

Taina sa...

Syrran
Nä men, du som läser bloggen så noggrant missade gipset? Hallååå!
Hälsade Liisa och hon hälsar tillbaka till favvomostern!
Vet inte om vi är så energiska. Oorganiserade kanske och då blir det mycket, hahahahah!
Kram på dig och kom nu och hälsa på!

Lotta
Skönt att höra!!! Jag har faktiskt EN sak kvar och det är en juldörrmatta. Så när det kommer folk till oss så möts de av den.

Ja, när ska vi träffas egentligen??

Kramar!

eastcoastmom sa...

Himmel vad skönt att bli av med gipset!!!
Och bra jobbat av Liisa!

Desiree sa...

Julen varar ända fram till påska heter det väl i visan. Det blev nästan så för er men du hann få undan julen innan påskharen kommer på besök.
Ser superhärligt ut med skidåkning i solen. Hur länge håller skidsäsongen på i era trakter? Några veckor till eller?

Så skönt att du har fått väck gipset. Måste kännas underbart. Det är bra att du har löpningen som du kan köra med så länge så får du se om du har lust, hinner, orkar med crossfit och hur tummen känns med mera.
Kramar!

Taina sa...

eastcoastmom
Ja, det var en befrielse utan dess like. Liisa kan om hon vill och det där är en hennes grej.

Desiree
Ja det gör ju det!!! Det var nog det jag tänkte på när jag sparade granen så länge, hahahaha.

Skidsäsongen i år känns som om den kommer att sitta ihop med nästa års säsong för vi har så fruktansvärt mycket snö och någon vårvärme har vi inte sett till än riktigt. I veckan har de dessutom lovat minus 11 en natt. Jag är SÅ färdig med denna vinter. Vi kommer nog att åka ända fram till slutet av mars skulle jag tro.

Läkaren var inte så förtjust i crossfit faktiskt. Han nämnde att det var onödigt många skador. Men jag tyckte om det. Får se hur det blir. Nu är löpningen som bäst!

Kram kram

Annika sa...

Bra jobbat Liisa!!
Så roligt!
OCH julgranen...haha...men det var väl SKÖNT att bli av med den!
Lovely!
Nu kan påskharen komma utan att bli förvirrad ;-)
Underbart att du blivit av med gipset.
Full rulle som vanligt hos er.
Kramar!!

Taina sa...

Annika
Eller hur? Hon kan hon, vår lilla konstnär. Ska bli spännande att gå på "utställningen" och få festis och kaffe, hahahahaha! Kanske det en dag är utbytt mot champagne om hon fortsätter denna bana?

Ja kan du tänka dig att granjäveln stod kvar SÅ länge!? Man får ju skämmas liksom. Men nu är den puts väck i alla fall.

Kram kram

Desiree sa...

Jag glömde ju säga stort grattis till Liisa. Det är ju jättekul och stort att hon fått denna fina utmärkelse där hennes konst ska pryda väggen. Wow, vad kul både för henne och för er. Stort grattis.