onsdag 1 augusti 2012

Har jag en blogg eller?

Ja, det kan man ju undra. Finns ju ingen tid över just nu! Som jag sagt tidigare så är det en bra egenskap om du kan jonglera i det Olssonska residenset. Inte för att bostaden är något slott men det som hör till residenset är som en enda amöba med ett innehåll av olika varelser, aktiviteter, elektroniska prylar och MYCKET mer såklart. Den enda gång du inte ska utöva dina jongleringskunskaper är på toaletten.

Isabella och pojkvän är fortfarande kvar. Jonas är ute och reser. Jag försöker jobba. Liisa badar, leker med kompisar, retar syrran och bara njuter av sommarlovet. Förutom jobb så har jag börjat träna mer och mer nu och snart, mycket snart, ska jag skaffa mig en personlig tränare. Det blir min present till mig själv inför min 50-års dag. VA? Vem fan nämnde 50???? Sant, sant, men om drygt ett halvår skall denna kvinna klassa sig som, ja vad säger man, medelålders? Resan dit med min PT ska bli spännande för jag har ett mål. Ett spännande mål. Och kanske det blir lite bilder då, blink, blink.

Förresten, hur ska jag göra med allt som hänt tidigare i sommar, dvs vår Finland-Sverige resa, vår Thousand Island resa och annat kul som hänt - ska jag skriva om det? Eller blir det som att läsa historia i skolan, typ om Gustav Vasa och befrielsekriget? Vad säger ni? Hallåååå. ni som är kvar alltså!

Innan vi säger godnatt för idag så ska jag väl visa lite från vår dag på Six Flags New England, där vi spenderade hela 10 TIMMAR!!! Bör komma med i Guinness Rekordbok, tycker jag. Fick tyvärr inga bilder från vattenparken eftersom jag låste in kameran då. Varför? Take a wild guess!


Just det, jag glömde nämna att det är ju OS nu också. Ifall någon har glömt det. DET måste jag ju också följa och nu börjar min favoritsport - FRIIDROTT!!!! Ha det så länge.

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt Taina. Vila kan man göra i graven eller hur var det nu?? ;-)
Och jag trodde det var 30 du skulle fylla?!?!????
KRAM!

Lotta sa...

Ja, 30 var det ju!!!

Och vaddå PT. Du har ju inte ett gram för mycket och du har muskler överallt...what alltså. Om du behöver en PT behöver jag tre!!!

Full rulle hos Olssons ;)

KRAM!!!

HeLena sa...

Klart att du ska skriva om semester resorna, om du vill förstås:)! Det är alltid kul att läsa och titta på fina bilder!

Du är jättesnygg, men vill du ha en PT ska du förstås skaffa en.
Ha det bra snygging!
kramar!

Taina sa...

Saltis
Så sant så! Vila kan vi göra sen.

Ja du, tänk att den där trean envisas med att förvandlas till en femma. Men, men det gör inget. Känner mig fortfarande som 30! Hahahahaha!

Kram kram

Lota
Tack söta du. Att skaffa PT handlar mer om att "känna" sig som om jag är i mitt livs form. Även på insidan so to speak. Det gäller hela paketet med fysiken, psyket samt själen.

Kram kram

HeLena
Det blir nog så, dvs skriver tillbakablickar från sommaren.

Hahaha, och PT ska mer handla om att hjälpa mig med den rätta träningen för att undvika skador och samtidigt äta rätt och dessutom få något åt själen. Men tack för komplimangen!

Kram på dig!

Susjos sa...

Härliga bilder som vanligt, och välkommen in i medelåldern då,eller vad man ska kalla det!?
Som sagt,åldern är bara en siffra ;)

Melting Pot sa...

Jag är kvar! och jag vill gärna läsa om din sommar. Undrar också ibland om min blogg är kvar.....skall försöka liva upp den med lite Gotlandsbilder. Fick just lite inspiration av dig till det!
Härligt med PT fast jag säger som Lotta.....då behöver jag tre! Ha det gott& lycka till med träningen. KRAM!

Desiree sa...

Klart vi är kvar! Six Flags i hela 10 timmar, wow. Beundrar dig för detta. Det hade jag inte pallat. Hade du själv inte nämt 50 så skulle jag aldrig funderat över att du skulle fylla fem och noll. Det är så mycket go och kraft i dig Taina att man absolut inte kan tro att du fyller jämt inom kort. Men vad spännande med PT. Det är du helt klart värd. Har du hittat någon lämplig kandiat redan?
Jag vill gärna höra mer om din sommar också både Thousand islands och Finland.
Kraaam!