torsdag 23 maj 2013

Ja, vad säger man?

Skulle kunna tänka mig att skaffa en. Bara för att sätta den under Någons arsel om inte annat. Men sånt gööööör man bara inte. Inte ens jag.



onsdag 15 maj 2013

Somnat?

Det kan man ju undra, dvs om jag har somnat eller bara tagit en MEGA POWER NAP? Långt ifrån kan jag meddela er.

För drygt två veckor sedan fick jag ett besked som jag inte ville ha. Tillvaron har skakats om. Och nej, det är inget fysiskt fel på mig. Men däremot har det resulterat i psykisk press som heter duga. Tänker inte gå in på detaljer här, då jag inte riktigt vet vilka som läser min blogg.

Jag är arg, ledsen och besviken. Men si där tar det slut. För NU ska jag upp till bevis och skaka om så det hörs i hela universum. Skaka, det kan jag. Om inte annat så rumpan från alla Zumba klasser jag deltagit i.

Vi satt och skojade en kompis och jag om att tillverka en kalender a la Calender Girls och den sista bilden skulle vara en bild från en kopieringsapparat. Som vi suttit på! Den ni! Vem som skulle få kalendern behåller jag för mig själv.

Finnen i mig tar över när det händer lite saker runtomkring mig. Ingen idé att sätta sig ned och gråta och gräva ned sig. För DET hjälper ju ingen. Nä, spotta i nävarna, dra ut hornen i pannan och skjut ut hakan! Sedan kan man ju lägga till med en bredbent gångstil också. Ös på liksom!

Förutom det här orosmolnet, så har det givetvis funnits glädjestunder. Ta morsdagen till exempel. Så uppskattad jag är av mina nära och kära så hjärtat tar ett extra skutt. Fick till och med en present av Bob. Hahahahaha!

Jag fick frukost på sängen, en poesibok, skriven av Liisa själv, blommor, tid för ett långpass med kompis M, lunch med M och våra flickor (med vin MITT PÅ DAGEN) som sedan avslutades med middag hos Bob och Darlene. Lovely!

Vi tar lite bilder på det?
Fina Liisa!


Darlene är som en mormor/farmor/extra mamma åt Liisa.!

Kolla snedstilen på mitt huvud. Ungefär som om den skulle vara ur led...




Liisa och Darlene studerar Liisas senaste bok. Darlene är journalist och älskar allt Liisa skriver

Typisk "Bob-bild"

De har bestämt sig för att klä sig lika någon dag. A girl thing, liksom.




Det här fick jag av Bob, som tycker jag ska odla lite mer i grönsakslandet.

Nä nu är hornen framme igen, likaså har hakan skjutits fram så nu är det lika bra att smida medan järnet är varmt...